Halloween és Horror ajándékok most a betyárnál!

ADOMÁNYGYŰJTÉS

ADOMÁNYGYŰJTÉS

Elindult a Betyár Országos Adománygyűjtő Kampány aminek a keretein belül kisebb városokban lévő állatmenhelyeknek segítünk az adománygyűjtésben.

A Betyár számára mindig is fontosak voltak a kis barátaink és éppen ezért jött létre ez az Adománygyűjtő kampány. Mivel jómagam békési származású vagyok így egyértelmű volt, hogy először az Esély Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesületnek segítek és szervezek adománygyűjtést. Az Adománygyűjtés kategóriában megtalálható termékek vásárlásával támogatod a békési menhelyet. A vásárlásokból befolyt teljes összeget felajánlottam a menhely számára. 

Az adománygyűjtés 2 hétig tart, pontosan Szeptember 1-től egészen szeptermber 15-ig. Bővebben a Betyár Országos Adománygyűjtő kampányról itt olvashatsz és jelentkezhetsz akár a te menhelyeddel, hogy következőleg neked segítsen szervezni a Betyár adománygyűjtést.

Nézz körül a termékek között és lepd meg magadat egy aranyos, vicces egyedi termékkel és támogasd ezzel a békési egyesületet! Segíts nekünk azzal is, hogy megosztod az Adománygyűjtés hivatalos poszterét facebookon vagy instagrammon. 

Facebook poszter - KATT IDE A LETÖLTÉSHEZ
 
Instagram Poszter - KATT IDE A LETÖLTÉSHEZ

További hírek