Bemutatkozás

Üdvözöllek a Betyár Jó Cuccok Webáruházban! 

A nevem Balázs András és én lennék a Betyár Jó Cuccok Webárúház tulajdonosa, üzemeltetője is egyben. Sokszor gondolkoztam el azon, hogy a több billió és billió megvásárolható termékek közül a világon csupán csak pár darab termék van, amelyek igazán boldoggá tesznek minket és a legtöbb esetben ezek a termékek kisebb apróságok de mégis oly sokat adnak nekünk vissza. 

Lehet, hogy megnevetett vagy csak jó érzéssel tölt el, hogy a tiéd lehet. Ennek a webárúháznak pontosan ez a célja ezért hoztam létre mert olyan termékeket szeretnék létrehozni, amik pontosan a fentebb leírt érzéseket váltják ki az emberekből és visz egy kis színt a mindennapjaikba. Az én életfilozófiám csupán egyszóval leírható: egyszerűség és örülök annak, hogy van lehetőségem egyszerű grafikai munkákat készíteni azokat egy bögrére vagy pólóra rányomtatni és ezzel valakinek szebbé tenni a napjait. 

Remélem te is azok közé az emberek közé fogsz tartozni, akiknek sikerül beszíneznem a mindennapjait. Ajtóm mindig nyitva áll a webárúházba tévedő látogatók és vásárlók számára, ha bármi észrevételed vagy javaslatod van akkor csak írj nekem egy emailt az info@betyarjocuccok.hu email címre. Ezeket a leveleket én olvasom!

 

Baráti Üdvözlettel:
Balázs András

#egyedipólók #pólónyomtatás #ajándéktárgyak #egyedibögrék #vászontáskák

 Webáruházat készítette: Graf&Tech - Megoldások