BLACK FRIDAY HÉT

BLACK FRIDAY HÉT

Bandi Betyár készült nektek rengeteg akcióval a Black Friday hétre. Ebben a posztban összegyűjtöttük nektek, hogy milyen akciókra is számíthattok.

Sziasztok Betyárkák! 

Ez is elérkezett! A Betyár Jó Cuccok Webáruház első Black Friday-ja! Már nagyon vártam, hogy megmutassam mivel készültem nektek Black Friday-ra. Na de nem húzom tovább az időt jöjjenek a 2021-es Black Friday akciók a Betyárnál!

 • Black Friday Kategória - KÖRÜL NÉZEK MOST!
  Elérhető: November 20 és 28 között. Ebben a kategóriába csak fehér női, férfi környakas pólóra vagy fehér unisex kapucnis pulcsira kérhetitek a kiválasztott 17 jópofa, vicces és cool mintákat. A pólókat 13% az unisex kapucnis pulcsikat pedig 15% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg. Pólók ára így csak: 3.190 Ft, Unisex kapucnis pulcsi ára csak: 6.780 Ft.
 • 10%-os kedvezmény
  Elérhető: November 22 és 28 között. Minden egyéb ruházati terméket, bögrét, kulacsot és vászontáskát 10%-os kedvezménnyel tudjátok megvásárolni egész héten.
 • Ásvány karkötő kedvezmények - KÖRÜL NÉZEK MOST!
  Elérhető: November 22 és 28 között. 25% és 30%-os kedvezmények minden ásvány karkötőnkre. Eredeti ásványokból kézzel készült ásvány karkötők.
 • Levenhuk, Discovery és egyéb optikai berendezések kedvezmény
  Elérhető: November 26 és 29 között. 10%-30%-os kedvezmények optikai berendezéseinkre melyekre élettartamra szóló garancia jár! Teleszkópok, mikroszkópok, figyelőtávcsövek, könyvek és sok minden más gyerekek és felnőttek számára egyaránt! Körül nézek most: Labzz Optikai berendezések gyerekeknek Discovery termékek Teleszkópok
 • Dupla Betyár Hűségpont!
  Elérhető: November 20 és 28 között. Most egy hétig minden elköltött 100 forint helyett minden elköltött 50 Ft után 1 Betyár hűségpontot kapsz vissza! Bővebb információt a Betyár Hűségpontokról ezen a linken olvashatsz.

Remélem, hogy az első Betyár Black Friday elnyeri a tetszéseteket és találtok hozzátok illő terméket a Betyárnál. 

Legyen Betyár Jó Napotok!

Baráti Üdvözlettel:
Bandi Betyár

További hírek