Cili Mama Aranyköpései - Bögrék | Kulacsok | Termoszok

Cili mama legjobb aranyköpései! Terejszd az igét te is. Szerezd be magadnak egyet te is otthonra, munkahelyedre, vagy lepd meg vele barátaidat, szeretteidet – ezzel tuti nem lősz mellé! A második termékfotón találsz 15db aranyköpést, válaszd ki a kedvencedet és a számát add meg…
2 999 Ft
Hűségpont: 29 pont

Cili mama legjobb aranyköpései! Terejszd az igét te is. Szerezd be magadnak egyet te is otthonra, munkahelyedre, vagy lepd meg vele barátaidat, szeretteidet – ezzel tuti nem lősz mellé! A második termékfotón találsz 15db aranyköpést, válaszd ki a kedvencedet és a számát add meg a rendelésnél. 

Válaszd ki a 9db termék közül, hogy melyikre kéred a mintát. Mind a 9 termék jellemzőit megtalálod a "Leírás" fül alatt. Egyedi humor feliratú és mintás kulacs, termosz söröskorsó és bögrék. Szerezd be magadnak akár otthonra, akár a munkahelyedre, vagy lepd meg vele barátaidat, szeretteidet.

Ha olyan aranyköpést szeretnél a bögrére, ami a mi listánkban nem szerepel akkor az egyedi aranyköpés mezőbe írd meg nekünk, amit te szeretnél és mi elkészítjük neked extra költségek nélkül!

A minta a karikatúra és a meme stílusát képviseli éppen ezért olyan a dizájn amilyen, nem a tökéletesség és a részletesség volt a cél a tervezésnél. "Minden rosszban van valami jó." Pontosan ez lenne a lényege ennek a mintának. Reméljük, hogy minél több embernek sikerül ezzel a mintával mosolyt és kacagást csalni az arcára ezekben a szürke és egyhangú időkben. 

Klasszikus Fehér Bögre(3dl)

Szín: Fehér. Mosogatógépben tisztítható és mikrózható bögre.  

Arany és Ezüst Belsejű Bögre(3dl)

Csak a bögre belseje arany vagy ezüst színű a külseje fehér. Mosogatógépben tisztítható és mikrózható bögre.

Színes Fülű és Belsejű Bögre(3dl)

Fülnél és belül eltérő színnel. Mosogatógépben tisztítható és mikrózható bögre.

Óriás Bögre(4dl)

Szín: Fehér. Mosogatógépben tisztítható és mikrózható bögre.

Varázs Bögre(3dl)

Ezen az egyszínű fekete bögrén akkor válik láthatóvá a rányomtatott kép, ha forró italt töltesz bele! Mikrózható! Kizárólag kézi mosogatás javasolt!

Fémkulacs(6dl)

Szín: Fehér. Kétféle kupakot is kapsz hozzá, hogy bármikor cserélhesd. Kézi mosogatás javasolt.

Termoszbögre(4dl)

Szín: Fehér. Duplafalú, zárható tetejű. Kézi mosogatás javasolt.

Kerámia Söröskorsó(7dl)

Kerámia söröskorsó 3 aranyszínű csíkkal. Kézi mosogatás javasolt.

---------

A minta elhelyezés opciót csak fülel rendelkező termékeknél érdemes használni. Ha bármilyen kérdésed lenne vedd fel az Ügyfélszolgálattal a kapcsolatot.

Válassz Terméket (választható): Fehér Bögre, Arany Belsejű Bögre{499}, Ezüst Belsejű Bögre{499}, Színes fülű és belsejű bögre{599}, Óriás Bögre{799}, Varázs Bögre{799}, Fémkulacs{1999}, Termoszbögre{2999}, Kerámia Söröskorsó{3999}
Színes Fülű és Belsejű Bögre Színe: Fekete, Piros, Zöld, Világos Kék, Sárga, Narancssárga, Rózsaszín
Minta elhelyezése: Bal oldalt, Jobb oldalt, Középre
Aranyköpés Száma: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 010, 011, 012, 013, 014, 015
Egyedi Aranyköpés: megadható

Szállítás

Barion
PayPal

Személyes Átvétel - Bankkártyás vagy PayPal Fizetés


Még többet takaríthatsz meg, ha a megrendelt termékeket személyesen veszed át valamelyik átvevőpontunkon! Betyár Jó Cuccok átvevőpontok: Cím: 1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 33./c | Cím: 1015 Budapest Hattyú u. 10/c | Cím: 2310 Szigetszentmiklós , Petőfi utca 50/a | Készpénzfizetés személyes átvétellel átmenetileg nem elérhető.

Személyes Átvétel - Banki Átutalás


Vállalod, hogy a rendelést követően átutalod a rendelt termékek ellenértékét. A rendelés befejezésekor válaszd a "Kattintson ide a megrendelés véglegesítéséhez" opciót majd a rendszerünk kiírja a banki utaláshoz szükséges adatokat de emailben is kiküldésre kerülnek az adatok. Betyár Jó Cuccok átvevőpontok: Cím: 1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 33./c | Cím: 1015 Budapest Hattyú u. 10/c | Cím: 2310 Szigetszentmiklós , Petőfi utca 50/a | Készpénzfizetés személyes átvétellel átmenetileg nem elérhető.

Barion

GLS Házhozszállítás - Bankkártyás Fizetés


A GLS Futárszolgálat szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként kerül feladásra a rendelése. Követési link a rendelésnél megadott email címre kerül kiküldésre. Rendelését bankkártyával rendezheti gyorsan és biztonságosan a Barion rendszer segítségével. A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Házhozszállítás - Banki Átutalás


A GLS Futárszolgálat szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként kerül feladásra a rendelése. Követési link a rendelésnél megadott email címre kerül kiküldésre. Vállalod, hogy a rendelést követően átutalod a rendelt termékek ellenértékét. A rendelés befejezésekor válaszd a "Kattintson ide a megrendelés véglegesítéséhez" opciót majd a rendszerünk kiírja a banki utaláshoz szükséges adatokat de a rendelés visszaigazoló emailben is megkapod az utaláshoz szükséges adatokat.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

PostaPont - Bankkártyás Fizetés


PostaPont a Magyar Posta Logisztika szolgáltatása, a megrendelt csomagot feladást követő munkanaptól átveheted egy hozzád közeli Postán, Mol kúton, Coop üzletben vagy Csomagautomatában! Követési link a rendelésnél megadott email címre kerül kiküldésre. Gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával a Barion rendszer segítségével. A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

PostaPont - Banki Átutalás


PostaPont a Magyar Posta Logisztika szolgáltatása, a megrendelt csomagot feladást követő munkanaptól átveheted egy hozzád közeli Postán, Mol kúton, Coop üzletben vagy Csomagautomatában! Vállalod, hogy a rendelést követően átutalod a rendelt termékek ellenértékét. A rendelés befejezésekor válaszd a "Kattintson ide a megrendelés véglegesítéséhez" opciót majd a rendszerünk kiírja a banki utaláshoz szükséges adatokat de emailben is kiküldésre kerülnek az adatok.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
PayPal

GLS Házhozszállítás - PayPal Fizetés


A rendelést PayPal fiókjával tudja fizetni. A GLS Futárszolgálat szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként kerül feladásra a rendelése. Követési link a rendelésnél megadott email címre kerül kiküldésre.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PayPal

PostaPont - PayPal Fizetés


A rendelést PayPal fiókjával tudja fizetni. PostaPont a Magyar Posta Logisztika szolgáltatása, a megrendelt csomagot feladást követő munkanaptól átveheted egy hozzád közeli Postán, Mol kúton, Coop üzletben vagy Csomagautomatában! Követési link a rendelésnél megadott email címre kerül kiküldésre.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

GLS Házhozszállítás - Külföldre


A következő EU-s országokba vállalunk szállítást: Ausztria, Csehország, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Lengyelország, Hollandia, Belgium, Luxemburg. Brexit miatt jelenleg Angliába nem vállalunk szállítást.

Szállítási díj: 4 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek