Közeleg az Apák napja (június 20.) Lepd meg te is az apukádat egy személyre szóló ajándékkal.

Egyéni Rendelés

Oldal tartalma:
  • Egyedi Grafika Igénylése
  • Csoportos rendelés egyedi grafikával (Minimum 5db termék - Maximum 1000db termék)
 
 
 
Egyedi Grafika Igénylése:
Webshopos mintáink mellett azon is dolgozunk, hogy elképzeléseiteket megvalótsítsuk. A kreatívitás határtalan és mi minden elképzelést megalkotunk, mert számunkra nincs lehetetlen! Tehát ha van egy jó ötleted, feltétlen vedd fel velünk a kapcsolatot az info@betyarjocuccok.hu email címen keresztül. Az emailben írj le minden részletet az elképzelésedről,  akár csatolj képeket is. Ezután kapsz tőlünk egy árajánlatot és ha az megfelel neked akkor mi munkához is látunk. Az elkészült mintával az általad választott termékeket el is készítjük és sietve szállítjuk is ki neked! Mivel a grafikát velünk készítetted el így a vele megrendelt termékekre egyedi kedvezményt biztosítunk a számodra az első rendelésednél! 
 
Izgatottan várjuk az elképzelésedet! 
 
 
 
Csoportos rendelés egyedi grafikával (Minimum 5db termék - Maximum 1000db termék)
Webárúházunk vállal nagyobb mennyiségű egyedi temékek elkészítését rendezvények, céges események, esküvők, falunapok és egyéb eseményekre is. Vagy akár hobbi sport csapatok, nagyobb baráti társaságok, klubok részére. Ha még nem rendelkezel egyedi grafikával az se baj mivel abban is tudunk neked segíteni. Megtervezzük a grafikát és elkészítjük vele a kért termékeket a megrendelt darabszámban.
 
FONTOS!
Kedvezmények akkor lesznek érvényesek a csoportos rendelésnél ha ugyanazzal a nyomattal (grafikával) rendelsz egy termékből minimum 5db-ot. 
 
Például:
  • 1db nyomattal 25db póló - Kedvezmény kapsz!
  • 1db nyomattal 5db póló, 5db bögre - Kedvezményt kapsz mind a két termékre!
  • 1db nyomattal 4db póló - Nem kapsz kedvezményt!
  • 1db nyomattal 4 póló, 4db bögre - Nem kapsz kedvezményt!
  • és természetesen több nyomattal is rendelhetsz de akkor minden nyomattal egy termékből minimum 5db-ot kell rendelned, hogy kedvezmény kapj!

Keress minket az info@betyarjocuccok.hu email elérhetőségen keresztül! Akár hétvégén és ünnepnapokon is!