Raktáron 1-3 munkanap

Nehéz utak gyakran vezetnek gyönyörű célokhoz - Vászontáska

Ez az a vászontáska, amit magaddal akarsz vinni egy kis túrázásra vagy a piacra. Lepd meg közeli ismerőseidet vagy barátaidat is ezzel a vászontáskával.  A rövid fülű vászontáskát kényelmesen tudod úgy hordani, hogy az egyik kezedet átdugva a füleken a válladra vedd. A…
3 099 Ft
Hűségpont: 30 pont
Ez az a vászontáska, amit magaddal akarsz vinni egy kis túrázásra vagy a piacra. Lepd meg közeli ismerőseidet vagy barátaidat is ezzel a vászontáskával. 

A rövid fülű vászontáskát kényelmesen tudod úgy hordani, hogy az egyik kezedet átdugva a füleken a válladra vedd.

A hosszú fülű vászontáskát kényelmesen tudod úgy hordani, hogy a fejeden átvetve a fület a válladra/nyakadba vedd.

Szín: Naturál
Anyag: 100% Pamut
Méret: 36cmx42cm
Termék típusa (választható): Rövidfülű, Hosszúfülű
Minta nyelve (választható): Magyar, Angol

Szállítás

Barion

GLS Házhozszállítás - Bankkártyás vagy Utalásos Fizetés


A GLS Futárszolgálat szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként kerül feladásra a rendelése. Banki Utalás: Vállalod, hogy a rendelést követően átutalod a rendelt termékek ellenértékét. A rendelés befejezésekor válaszd a "Kattintson ide a megrendelés véglegesítéséhez" opciót majd a rendszerünk kiírja a banki utaláshoz szükséges adatokat de emailben is kiküldésre kerülnek az adatok.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

PostaPont - Bankkártyás vagy Utalásos Fizetés


PostaPont a Magyar Posta Logisztika szolgáltatása, a megrendelt csomagot feladást követő munkanaptól átveheted egy hozzád közeli Postán, Mol kúton, Coop üzletben vagy Csomagautomatában! Banki Utalás: Vállalod, hogy a rendelést követően átutalod a rendelt termékek ellenértékét. A rendelés befejezésekor válaszd a "Kattintson ide a megrendelés véglegesítéséhez" opciót majd a rendszerünk kiírja a banki utaláshoz szükséges adatokat de emailben is kiküldésre kerülnek az adatok.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
PayPal

PayPal - GLS Házhozszállítás


A rendelést PayPal fiókjával tudja fizetni. A GLS Futárszolgálat szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként kerül feladásra a rendelése. Követési link a rendelésnél megadott email címre kerül kiküldésre.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

GLS Házhozszállítás - Külföldre


A következő országokba vállalunk szállítást: Ausztria, Csehország, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. 1-4 munkanapon belül. Brexit miatt jelenleg Angliába nem vállalunk szállítást.

Szállítási díj: 3 830 Ft

Vásárlói értékelések


2021-06-30

nagyon tetszik a póló és a minősége is kiváló! köszönöm.

Hasonló termékek