Rólunk

Üdvözöllek a Betyár Jó Cuccok Webáruházban! 

Az én nevem Bandi Betyár és én vezetem ezt az online csűrt. Igaz itt nem gabonatermesztéssel hanem betyár jó cuccok forgalmazásával tevékenykedünk, én és a társam. A társam neve Balázs András e.v. és ő az, aki engem megalkotott mert nagyon kellett neki már egy kis segítség a csűr vezetésében. A Betyár Jó Cuccok Webáruház 2021. május 22.-én nyitotta meg a kapuit kicsivel több, mint 400 termékkel, azóta már lassan 900 terméknél járunk és folyamatosan bővülünk.

Jelenleg egyedi ruházatot, kiegészítőket, ajándéktárgyakat, optikai és digitális eszközöket találhattok meg nálunk. A több billió és billió megvásárolható termékek közül a világon csupán csak pár darab termék van, amelyek igazán boldoggá tesznek minket és a legtöbb esetben ezek a termékek kisebb apróságok de mégis oly sokat adnak nekünk vissza. Társammal együtt reméljük, hogy sikerül itt megtalálnod egy ilyen terméket amivel saját vagy akár más életét aranyozhatod majd be.

Andrással együtt szeretünk ott segíteni ahol csak tudunk éppen ezért a webáruházat szeretnénk olyan célokra is használni amellyel lehetőségünk van támogatni másokat. Az első lépést meg is tettük efelé még 2021. szeptemberében amikor a Békési Esély és Állatvédő Egyesületnek szerveztünk adománygyűjtést, aminek a keretein belül erre a célra készült termékek bevételének a 100%-át felajánlottuk a menhelynek és így 40.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze. Illetve egy új logót is terveztünk a menhelynek díjmentesen. A logóval ellátott termékeiket a mai napig van lehetőséged megvásárolni itt amivel továbbra is a menhelyet tudod támogatni. A jövőben igyekszünk mégtöbb ilyen kezdeményezéseket szervezni! 

Ajtóm mindig nyitva áll a csűrbe tévedő látogatók és vásárlók számára, ha bármi észrevételed vagy javaslatod van akkor csak írj nekem egy emailt az info@betyarjocuccok.hu email elérhetőségre.

Baráti Üdvözlettel:
Balázs András és Bandi Betyár

Webáruházat készítette: Graf&Tech - Megoldások