Kedves Betyárok! Az ünnepek miatt a gyártási idő növekedhet 1-2 nappal.

Szállítás

Mikor kapom meg a rendelésemet?

A munkanapokon 12:00 előtt leadott, maixmum 5 db-os rendelés már következő munkanapon nálad lehet! Sőt, a Bp. IX. Tóth Kálmán u. átvevőpontunkra szombaton is érkezik áru! Válaszd ki a Neked legkényelmesebb szállítási lehetőséget az alábbi táblázat segítségével. A lenti táblázat ünnepnapokon természetesen változhat, és a maximum 5 darabos rendelésekre vonatkozik; az ennél nagyobb rendelésekkel kapcsolatban igyekszünk az igényeidhez rugalmasan illeszkedni, javasoljuk, hívj minket, ha sürgős a szállítás a +36 70 739 7750 telefonszámon vagy írj nekünk a szallitas@betyarjocuccok.hu email címre. 

de.: 9 óra körül érkezik az átvevőpontra
du.Szigetszentmiklós: 18 óra után érkezik az átvevőpontra, Bp. Moszkva tér: 17 óra után érkezik az átvevőpontra
FONTOS! Levenhuk, Meade, Bresser termékekre ez a táblázat nem érvényes! Ezen termékeinket 1-3 munkanapon belül szállítjuk és személyes átvételi lehetőségre vagy PostaPont, csomagautomata szállításra sincs lehetőség. Minden terméknél megtalálja az hozzá elérhető szállítási lehetőséget és a pontos költséget.

Szállítási lehetőségek:

GLS Házhozszállítás

A szállítás költsége 990Ft. 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kivétel az adománygyűjő termékek. A GLS Futárszolgálat szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként kerül feladásra a rendelése. Követési link a rendelésnél megadott emailre lesz kiküldve. 

A rendelés feladásáról e-mailt küldünk, amely tartalmazza a feladási ragszámot. A csomagot csak munkanapon kézbesítik, sikertelen kézbesítés esetén, az azt követő munkanap ismételten.

FONTOS: GLS csomag ügyfélszolgálat: 06-29-88-67-00 munkanapokon 7.00-20.00-ig. A tőlünk e-mailben kapott ragszám bemondásával megtudhatod a kézbesítés várható időpontját! Nyomkövetés a ragszám segítségével itt: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=

Házhozszállítás - Európában

Bővebb információ ITT.

GLS Utánvétel

Utánvétes fizetés esetén vállalod, hogy kézbesítéskor készpénzzel vagy bankkártyával fizeted ki a vásárolt termékek ellenértékét. Utánvéttel történő fizetés esetén, amennyiben a rendelések együttes értéke meghaladhatja a 20.000 forintot fenntartjuk a lehetőséget, hogy a rendeléssel kapcsolatosan előleget kérjünk. Tekintettel arra, hogy a vásárolt termékeket a kérésedre gyártjuk le, és nincs módunk a termékeket másnak értékesíteni, ezért a megrendeléssel egyoldalúan vissza nem vonható kötelezettséget vállalsz a termékek átvételére és az ellenérték megfizetésére. Ha az információkérést visszautasítod, vagy ellentmondásos adatok szolgáltatsz, akkor Balázs András e.v. a megrendeléssel létrejött szerződéstől egyoldalúan elállhat.

Személyes átvétel

Még többet takaríthatsz meg, ha a megrendelt termékeket személyesen veszed át valamelyik átvevőpontunkon! Betyár Jó Cuccok Átvevőpontok:

1. Budapest, Tóth Kálmán u. 33/c, IX. kerületben

Cím: Cím: 1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 33./c (BEJÁRAT a Tóth Kálmán felől!), GK online konyha-fürdőszoba

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 9:00-17:00, Szombat: 9:00-12:00, Vasárnap: ZÁRVA

Google Térkép Megtekintése: https://goo.gl/maps/dnrkJcNvxMTzdnP37

2. Budapest, Hattyú u. 10/c, a Széll Kálmán (régi Moszkva) tértől 100 méterre

Cím: 1015 Budapest Hattyú u. 10/c, Kerékvár Kerékpárbolt

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 10:00-18:00, Szombat: 9:00-13:00, Vasárnap: ZÁRVA

Google Térkép Megtekintése: https://goo.gl/maps/QyHiSg7wUbZaWJ2a7

3. Szigetszentmiklós

Cím: 2310 Szigetszentmiklós , Petőfi utca 50/a „Virág-Tár” virágüzlet

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 8:00-19:00, Szombat: 8:00-18:00, Vasárnap: 9:00-12:00

Google Térkép Megtekintése: https://goo.gl/maps/3G1nZiZb2Cwugp4e9

Készpénzzel való fizetés jelenleg nem elérhető az átvevőpontokon. Minden rendelést lehetősége van Bankkártyával, Banki előreutalással illetve PayPal-al rendeznie itt a webáruházunkban a rendelések végén.

PostaPont

A Magyar Posta Logisztika szolgáltatása, a megrendelt csomagot feladást követő munakanaptól átveheted egy hozzád közeli Postán, Mol kúton, Coop üzletben vagy Csomagautomatában! A szolgáltatás díja 990Ft. 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kivétel az adománygyűjő termékek.

Amint a rendelést átadtuk a Magyar Posta Logisztikának, hogy kézbesítse a kiválasztott PostaPontra e-mailt küldünk, amely tartalmazza a feladási ragszámot. Az átadás utáni munkanaptól lesz átvehető a rendelés.

FONTOS: Magyar Posta MPL ügyfélszolgálat: 06-1-767-8272 munkanapokon 8.00-17.00-ig. A tőlünk e-mailben kapott ragszám bemondásával megtudhatod a kézbesítés várható időpontját! Nyomkövetés a ragszám segítségével itt: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

További fontos információk, PostaPont típustól függően:

  • Postai átvétel esetén: A csomag 10 napig lesz átvehető. Amennyiben utánvétes a rendelésed, készpénzzel tudod rendezni az utánvétet, néhány helyen bankkártyát is elfogadnak. Ne felejtsd el magaddal vinni személyi igazolványodat!
  • Mol és Coop esetén: A Magyar Posta Logisztika értesít amint átvehető a csomag. A csomag 10 napig lesz átvehető. Amennyiben utánvétes a rendelésed, készpénzzel tudod rendezni az utánvétet, néhány helyen bankkártyát is elfogadnak. Ne felejtsd el magaddal vinni személyi igazolványodat!
  • Csomagautomata esetén: A Magyar Posta Logisztika értesít amint átvehető a csomag és megküldi neked az átvételhez szükséges kódot2 munkanapig tárolják a rendelésed, utána 10 napig átvehető lesz a legközelebbi nagyobb postahivatalban. 

Postai Kézbesítés - Kizárólag az ásványkarkötőket kézbesítjük így!

 A szállítás díja 450 Ft. A rendelések elsőbbségi ajánlott levélként kerülnek feladásra buborékos borítékban duplán csomagolva a termék biztonsága érdekében.