Közeleg az Apák napja (június 20.) Lepd meg te is az apukádat egy személyre szóló ajándékkal.

Szállítás és Fizetés

Szállítási lehetőségek:

GLS Házhozszállítás

A szállítás költsége 990Ft. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig ingyenes. A GLS Futárszolgálat szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként kerül feladásra a rendelése. Követési link a rendelésnél megadott emailre lesz kiküldve. 

A rendelés feladásáról e-mailt küldünk, amely tartalmazza a feladási ragszámot. A csomagot csak munkanapon kézbesítik, sikertelen kézbesítés esetén, az azt követő munkanap ismételten.

FONTOS: GLS csomag ügyfélszolgálat: 06-29-88-67-00 munkanapokon 7.00-20.00-ig. A tőlünk e-mailben kapott ragszám bemondásával megtudhatod a kézbesítés várható időpontját! Nyomkövetés a ragszám segítségével itt: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=

Házhozszállítás - Európában

Bővebb információ ITT.

PostaPont

A Magyar Posta Logisztika szolgáltatása, a megrendelt csomagot feladást követő munakanaptól átveheted egy hozzád közeli Postán, Mol kúton, Coop üzletben vagy Csomagautomatában! A szolgáltatás díja 990Ft. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig ingyenes.Ezt csak utánvételes fizetésnél terheli további 495 Ft utánvét díj.

Amint a rendelést átadtuk a Magyar Posta Logisztikának, hogy kézbesítse a kiválasztott PostaPontra e-mailt küldünk, amely tartalmazza a feladási ragszámot. Az átadás utáni munkanaptól lesz átvehető a rendelés.

FONTOS: Magyar Posta MPL ügyfélszolgálat: 06-1-767-8272 munkanapokon 8.00-17.00-ig. A tőlünk e-mailben kapott ragszám bemondásával megtudhatod a kézbesítés várható időpontját! Nyomkövetés a ragszám segítségével itt: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

További fontos információk, PostaPont típustól függően:

  • Postai átvétel esetén: A csomag 10 napig lesz átvehető. Amennyiben utánvétes a rendelésed, készpénzzel tudod rendezni az utánvétet, néhány helyen bankkártyát is elfogadnak. Ne felejtsd el magaddal vinni személyi igazolványodat!
  • Mol és Coop esetén: A Magyar Posta Logisztika értesít amint átvehető a csomag. A csomag 10 napig lesz átvehető. Amennyiben utánvétes a rendelésed, készpénzzel tudod rendezni az utánvétet, néhány helyen bankkártyát is elfogadnak. Ne felejtsd el magaddal vinni személyi igazolványodat!
  • Csomagautomata esetén: A Magyar Posta Logisztika értesít amint átvehető a csomag és megküldi neked az átvételhez szükséges kódot2 munkanapig tárolják a rendelésed, utána 10 napig átvehető lesz a legközelebbi nagyobb postahivatalban. 

 

Fizetési lehetőségek részletesen

Bankkártyás fizetés - Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Vásárlói tájékoztatás a biztonságos kártyás fizetésről

Bővebb információt az Barion Payment Zrt. honlapján találsz. www.barion.com


Fizetés PayPal-on keresztül

A PayPal elektronikus számlát tud vezetni részedre, melyet hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetsz fel lakossági vagy céges bankszámládról. Internetes vásárlások során így nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadnod, a fizetést a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadásával tudod megtenni. A betyarjocuccok.hu a PayPal szerződéses partnere. A termék szállítási határidejét a sikeres PayPal fizetés visszaigazolásától kell számolnod. Bővebb információt a Paypal honlapján találsz. www.paypal.com

Fizetés banki átutalással vagy banki készpénz befizetéssel

Ebben az esetben vállalod, hogy a rendelést követően átutalod, vagy bankszámlánkra a MKB Bank Nyrt. bármely magyarországi bankfiókjába készpénzben befizeted rendelt termékek ellenértékét. Az általad vásárolt termékek gyártása csak a rendelés teljes ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követően kezdődik, a szállítási határidőt ehhez képest szükséges kalkulálni. Ha sürgős a szállítás, kérjük, küldd el nekünk e-mailben a banki fizetésed igazolását (szallitas@betyarjocuccok.hu) a rendelés számára való hivatkozással!

Balázs András e.v.
Bankszámla HUF: 10300002-13230578-00014907
Bankszámla HUF (IBAN): HU-72103-00002-13230-57800-014907
MKB Bank Nyrt. 1056 Budapest, Váci utca 38.
Swift: MKKBHUHB