Szállítás és Fizetés Európába

A megrendelt pólókat és ajándéktárgyakat, mennyiségtől függően 1-2 munkanap alatt elkészítjük. A szállítási időt és díjakat Európa különböző országaiba az alábbi táblázatban találod. A kosárban tudod majd kiválasztani, hogy melyik országba kéred a szállítást.

Szállítási díj és idő Európa országaiba

  Szállítási díj Szállítási idő
Ausztria 3830Ft 1-3 munkanap
Csehország 3830Ft 2-4 munkanap
Németország 3830Ft 2-4 munkanap
Románia 3830Ft 2-3 munkanap
Szlovákia 3830Ft 1-3 munkanap
Szlovénia 3830Ft 3-4 munkanap


Ha más országba lenne szükséged szállításra akkor küldj egy emailt a szallitas@betyarjocuccok.hu címre.

Fizetési lehetőségek részletesen

Bankkártyás fizetés - Barion:

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Vásárlói tájékoztatás a biztonságos kártyás fizetésről

Bővebb információt az Barion Payment Zrt. honlapján találsz. www.barion.com

Fizetés PayPal-on keresztül

A PayPal elektronikus számlát tud vezetni részedre, melyet hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetsz fel lakossági vagy céges bankszámládról. Internetes vásárlások során így nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadnod, a fizetést a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadásával tudod megtenni. A letmicro® a PayPal szerződéses partnere. A termék szállítási határidejét a sikeres PayPal fizetés visszaigazolásától kell számolnod. Bővebb információt a Paypal honlapján találsz. www.paypal.com