Technológia

A legfontosabb szempont nálam az egyedi pólók és ajándéktárgyak készítésénél a minőség volt és éppen ezért kerestem egy olyan partnert, akik több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, így tudom biztosítani a prémium minőségű termékeket a számotokra.

Póló nyomtatás:

Az egyedi pólók elkészítéséhez direkt textilnyomtatás alkalmazunk, ennél is pontosabban Kornit® és Polyprint® típusú nyomtatókat. Röviden, ahogy a neve is utal rá, közvetlenül a pólóra nyomtat, tehát a pólót berakjuk a nyomtatóba és rányomjuk a kívánt grafikát. Fehér pólókon csak a színes festék nyomtatjuk rá közvetlenül, színes pólóknál először előkezeljük (de technológiánk esetében ez később nem látszik a pólón!) majd közvetlenül a fehér és színes nyomtatás következik. Tehát nem matrica, nem fólia hanem ezernyi szín és kiváló minőség 1 darabtól!

A technológia előnyei:

  • Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
  • A technológia előnye más eljárásokkal szemben, hogy nem csak fehér, hanem színes pólókon is csak a design által fedett területekre kerül festék, a többi terület légáteresztő marad (nem felvasalható matrica), így a termék sokkal szabadabb, kényelmesebb viseletet biztosít és a minta színei is élénkebbek, szebbek, időtállóbbak.
  • Fehér pólókon gyakorlatilag kézzel kitapinthatatlan a nyomat és színes pólókon is csak egy vékony festék réteg érezhető.

 

Bögrék, ajándéktárgyak:

Bögrék és ajándéktárgyak esetében szublimációs nyomtatást használunk, melynek lényege hogy egy különleges festékkel egy speciális papírra kell nyomtatni az ábrát majd felhőpréselni a termékre. Hőpréselésnél csak a festék kerül át a termékre tehát a felület kellemes lesz. A bögrék és egyéb termékek egy speciális bevonattal rendelkeznek, amik alkalmassá teszik a festék felvételér, a nyomtatható felületük minden esetben fehér, vagy világos színű.

A technológia előnyei:

  • Ez a módszer – úgy mint a pólóknál a direkt textil nyomtatás -  lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
  • A nyomat felülete kézzel tapinthatatlan és kiváló mosás és mosogatás álló (főleg bögrénél fontos).