Nagy Tétel

Egyedi termékek készítése betyár jó áron, gyorsan és egyszerűen!

Teljes körű szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára, tervezéstől egészen a gyártásig. Letölthető termékkatalógusunk tartalmazza összes termékünket a szükséges információkkal együtt. Árajánlat kérő űrlapunkkal pedig egyszerűen megírhatja árajánlat kérését a számunkra. Webáruházunkban még koránt sem elérhető az összes egyedi termék amelyekkel foglalkozunk így mindenféleképpen ajánljuk a katalógusok letöltését és áttekintését.

Töltsd le naprakész termékktalógusainkat és Árajánlat kérő űrlapunkat

Mindezek mellett tudunk még nyomdai anyagok tervezésében vagy csak akár elkészítésében is segítségére lenni. Töltse le nyomdai anyagok katalógusunkat és tekintse meg milyen nyomdai termékek tervezésében és elkészítésében tudunk segíteni.

Utoljára frissítve: 2023.09.01

 

 

 

Technológia

A legkorszerűbb eljárás jelenleg a piacon, ami rengeteget fejlődött az elmúlt években. Ennél a nyomtatási technológiánál a pólót egy nyomtató gépbe helyezzük, amelyre egy szoftveren keresztül elkészítve az adott mintát kerül rá közvetlenül a vízbázisú póló nyomó tinta az anyagra. Színes pólóknál előbb előkezelni kell a pólót, majd azt követően kerül rá a színes réteg. Tehát nem matrica, nem fólia hanem ezernyi szín és kiváló minőség! Mi ezzel a nyomtatási technológiával dolgozunk és a Kornit® és Polyprint® típusú nyomtatókat használjuk!

Előnye: Már 1db-nál is jó áron lehet készíteni pólót, perceken belül elkészül egy póló, bármilyen szín és grafika megoldható, közvetlenül az anyagba nyomtat ezzel garantálva a tartós kopás mentes viselést, kiváló mosásállóságot.

Hátránya: Talán, hogy a színes pólókat nyomtatás előtt előkezelni kell de csak a lustaság beszél belőlünk. :D

 


Memories Forever Meseportrék

Dobja fel munkahelyének a hangulatát egy egyedi meseportréval. Bármilyen stílusban, bármit megrajzolunk sőt, bármilyen méretben környezetbarát nyomtatási technológiával vászonképre nyomtatjuk. Az országban egyedülállóan csak mi készítünk olyan meseportrékat ahol nincsenek korlátok és csak a képzelőereje szabhat határt. Tekintse meg referenciáinkat és tudjon meg többet a képre kattintva.


Elérhetőségek

Email: info@betyarjocuccok.hu

Telefon: +36-70-739-7750

Microsoft Teams: info@betyarjocuccok.hu

Emailen és Microsoft Teamsen akár hétvégén is kereshet minket bizalommal.