Technológia


Póló nyomtatás:

Az egyedi pólók elkészítéséhez direkt textilnyomtatás alkalmazunk, ennél is pontosabban Kornit® és Polyprint® típusú nyomtatókat. Röviden, ahogy a neve is utal rá, közvetlenül a pólóra nyomtat, tehát a pólót berakjuk a nyomtatóba és rányomjuk a kívánt grafikát. Fehér pólókon csak a színes festék nyomtatjuk rá közvetlenül, színes pólóknál először előkezeljük (de technológiánk esetében ez később nem látszik a pólón!) majd közvetlenül a fehér és színes nyomtatás következik. Tehát nem matrica, nem fólia hanem ezernyi szín és kiváló minőség 1 darabtól!

A technológia előnyei:

  • Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
  • A technológia előnye más eljárásokkal szemben, hogy nem csak fehér, hanem színes pólókon is csak a design által fedett területekre kerül festék, a többi terület légáteresztő marad (nem felvasalható matrica), így a termék sokkal szabadabb, kényelmesebb viseletet biztosít és a minta színei is élénkebbek, szebbek, időtállóbbak.
  • Fehér pólókon gyakorlatilag kézzel kitapinthatatlan a nyomat és színes pólókon is csak egy vékony festék réteg érezhető.

Bögrék, ajándéktárgyak:

Bögrék és ajándéktárgyak esetében szublimációs nyomtatást használunk, melynek lényege hogy egy különleges festékkel egy speciális papírra kell nyomtatni az ábrát majd felhőpréselni a termékre. Hőpréselésnél csak a festék kerül át a termékre tehát a felület kellemes lesz. A bögrék és egyéb termékek egy speciális bevonattal rendelkeznek, amik alkalmassá teszik a festék felvételér, a nyomtatható felületük minden esetben fehér, vagy világos színű.

A technológia előnyei:

  • Ez a módszer – úgy mint a pólóknál a direkt textil nyomtatás -  lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
  • A nyomat felülete kézzel tapinthatatlan és kiváló mosás és mosogatás álló (főleg bögrénél fontos). 

Én Bandi Betyár különös figyelmet fektetek a minőségre és arra, hogy minden vásárlónk hibátlan terméket kapjon kézhez! A webáruház nyitása óta (2021.05.22) egyetlen rendelést kellet csupán újra elkészítenünk mivel az szállítás közben megsérült. Az ilyen rendeléseket díjmentesen újra elkészítjük és saját költségünkre házhozszállítjuk. Nem sűrűn kell rendeléseket újra készítenünk de ha esetleg mégis sérült terméket kapnál készhez akkor keress minket az info@betyarjocuccok.hu email elérhetőségen és mi azonnal a segítségedre leszünk!