Megérkeztünk! Új külső még több termék!

Megérkeztünk! Új külső még több termék!

Minden, amit érdemes tudnod az átköltözésünkről. Egyszerűbb, gyorsabb vásárlás, több ezer termék, modern külső ez jellemzi az új betyárt!

2022.04.23 18:53 Bandi Betyár
Bandi Betyár

Üdvözlöljük régi és új vásárlóinkat is a megújult Betyár Jó Cuccok Webáruházban. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mit kell tenned ha a régi felületen már regisztráltál hozzánk plusz ejtünk pár szót a régi webáruházról is az újak számára, hogy lássátok honnan is költöztünk ide.

Régi felületen regisztrált látogatók/vásárlók részére:

A régi felületről áthoztuk az email címedet, a regisztrációnál megadott nevedet és telefonszámodat plusz aki már vásárolt nálunk annak a hűségpontjait is jóvá írtuk az új fiókban. Ahhoz, hogy aktiváld az új fiókodat a belépésnél az "Elfelejtettem a jelszavamat" opcióra kell kattintani majd beírni a regisztrációkor megadott emailedet. A rendszerünk küld egy ideiglenes jelszót amivel betudsz lépni és megváltoztatni a jelszavadat a sajátodéra. Ha bármi kérdésed lenne keress minket valamelyik elérhetőségünkön.

AJÁNDÉK 500 Ft Mindenkinek!

Minden új regisztrált felhasználó aki hírlevélre is feliratkozik azonnali 500 Ft értékű Betyár Hűségpontot kap ajándékba amelyet már akár az első rendelésnél fel is használhat. 

A régi webáruházból átjött felhasználóknak is jóvá írtuk már ezt az 500 Ft-ot. Azoknak is akik csak regisztráltak hozánk de még nem vásároltak vagy iratkoztak fel hírlevére.

Búcsúzunk a régi Betyártól

Itt-ott már írtam, hogy a webáruházat egyedül üzemeltetem egy kisebb barátnős segítséggel együtt. Mi lennénk a Bandi és Ildi Betyár. Amikor tavaly 2021 májusában megnyitottam a Betyár Jó Cuccok Webáruházat már az első napon éreztem, hogy ha mindent beleszeretnék adni akkor fejleszteni kell minél hamarabb a webáruházon és egy újabb szintre emelni a Betyárt. Vásárlóimnak köszönhetően sikerült ezt a fejlesztést elvégezni 1 éven belül aminek nagyon örülök és köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában is segített elérni ezt a célt.

Régi Betyár Jó Cuccok Webáruház felülete:

Jajj mennyi minden hiányzott a régi felületen és mennyi ötletemet nem tudtam megvalósítani viszont ennek ellenére is mosolyt csal az arcomra!

Van még azért tenni való

Amit most tettem az egy sarki boltból való költözés egy szupermarketbe és hát legyünk őszinték egyedül berendezni mindent és felügyelni nem egyszerű éppen ezért vannak még olyan munkálatok amelyeket el kell végezni. A legtöbb hiányosság titeket vásárlókat nem igazán érint csupán egyet emelnék ki a számotokra. 

Jelenleg nem minden ruházati termékhez lett feltöltve az összes termékkép. A cél, hogy minden mintát az összes elérhető színű ruházati terméken elérhetővé tegyük a számotokra ezzel is segítve a döntést a vásárlásnál. A termékképek feltöltése folyamatos és az elkövetkezendő 2-3 hétben ezzel végzünk is a barátnőm segítségével.

Ezen felül van még pár kategória amelyek nem elérhetőek de ezek feltöltését is az elkövetkezendő 1 hónapban elvégezzük.

Ha van bármi észrevételetek vagy kérdésetek esetleg segítségre lenne szükségetek a webáruházban akkor keressetek minket bizalommal bármelyik elérhetőségünkön.

Baráti Üdvözlettel:
András és Ildi azaz
Bandi Betyár és Ildi Betyár