Halloween Termékek a Betyárnál

Halloween Termékek a Betyárnál

Elérkezett az ősz ezzel együtt a halloween a tökök ünnepe. Természetesen a Betyár készült a halloweenre és rengeteg új terméket hozott nektek plusz egy pár érdekességet is magáról a halloweenről.

2022.10.06 09:56 Bandi Betyár
Bandi Betyár

A Halloween egyre népszerűbb kis hazánkban, ha nem is pontosan az amerikai változatát tartjuk meg itthon de élvezzük mi is a tökök ünnepét és a gyerekeknél is egyre nagyobb népszerűsségre tesz szert. Mielőtt bemutatnánk az ez évi halloween termékeinket arra gondoltunk hozzunk pár érdekességet a halloween ünnepéről, amikről eddig lehet nem is tudtál. 

10 érdekesség a Halloween ünnepéről:

  • Az első lámpás bizony nem is sütőtökből készült, hanem fehérrépából faragták ki.
  • Amerikában karácsony után a második legnagyobb bevételt hozó ünnep (lepipálja a húsvétot és a Valentin napot is)! 2012-ben egy család átlagosan 79 dollárt költött csokira, jelmezre, tökre, dekorációra.
  • Régi amerikai hagyomány szerint, ha halloween éjszakáján pókot látsz, az egy már elhunyt szeretted szelleme, aki figyel és vigyáz rád.
  • Samhainophobok azok, akik rettegnek a halloween ünneptől.
  • Az amerikai gyerkőcök legkedveltebb édessége a Snickers és az M&Ms.
  • Alabama államban tilos halloweenkor papnak öltözni.
  • A tököket angolszász területeken Jack’O Lanternek hívják. A legenda szerint élt egyszer Írországban egy Jack nevű ember, aki többször is megviccelte az ördögöt. Ezért pedig a mennybe és a pokolba sem nyerhetett bebocsátást: bolyongania kellett a földön, és lámpásával a határozatlan, elkavarodott embereket eltéríteni a jó útról.
  • Az ünnep két színe a narancs és a fekete. A narancssárga erőt, dinamizmust hivatott szimbolizálni, amíg a fekete a halál színe. Halloween az élet és halál közti létet ünnepli.
  • Harry Houdini, a világ egyik legcsodálatosabb illúzionistája1926-ban éppen halloween éjjelén halt meg.
  • Hiedelmek szerint, ha kifordítva veszed fel a ruhád és elkezdesz hátrafele gyalogolni október 31-én éjjel, boszorkányt látsz majd.

És most akkor jöjjön Halloween termékeink rövid kis ízelítője. Ebben az évben hoztunk nektek egyedi új mintákat amelyeket csak nálunk találhattok meg, ezekből láthattok most néhányat.

Halloween, Horror témájú minták és termékeink:

Illetve bemutatjuk a Zombie Horror Diseny minta kollekciót. Elérhető pólókra, pulcsikra és bögrékre is!

Halloween, horror mintáinkat a következő termékeken érheted el a webáruházban. Két egyforma bögre vásárlása esetén a másodikat 600 Ft kedvezménnyel adjuk! (Kattints a kategóriára a termékek megtekintéséhez.)

Ezeken a termékeken felül várnak rád Halloween, Horror témájú Vászonképeink is! Amennyiben esetleg olyan termékre szeretnél kérni halloween, horror mintát, ami nem szerepel a listán akkor vedd fell velünk a kapcsolatot az info@betyarjocuccok.hu email elérhetőségen keresztül. 

Esetleg szeretnél valami igazán egyedi és személyre szóló halloween, horror ajándékot? Ha ilyenbe gondolkozol akkor szerintünk mi tudunk segíteni. Figyelmedbe ajánljuk a Memories Forever Meseportrékat!

Búj bele kedvenc halloween, horror karaktered bőrébe egyedül, barátaiddal vagy akár szereteiddel együtt. Mi elkészítünk mindent legyen bármi is az elképzelésed csak a képzeleted szabhat határt! A kész digitális meseportrékat pedig vászonképre tudjuk neked nyomtatni így garantálva azt, hogy az elképzeléseid valóssággá váljon!

KÉREM A 10% KEDVEZMÉNYT A SAJÁT HALLOWEEN MESEPORTRÉMHOZ!