Karácsonyi nyereményjáték

Karácsonyi nyereményjáték

Ebben az évben is, ahogy tavaly három szerencsés nyertes visszanyerheti rendelésének a teljes összegét a karácsonyi nyereményjáték keretén belül. További részletekért olvasd el a blog bejegyzést!

2022.11.02 09:30 Bandi Betyár
Bandi Betyár

Ismételten eltelt egy év és most már mondhatjuk, hogy nyakunkon van a karácsony az ünnepek! Ahogy láthatjátok én már fel is vettem a karácsonyi ruhámat és készen állok az ünnepi hajtásra.


Egyértelmű volt számunkra, hogy ebben az évben is lesz karácsonyi nyereményjáték de a tavalyihoz képest egy kicsit megváltoztattuk a dolgokat. Na de nézzük akkor, hogy pontosan hogyan is néz ki az idei karácsonyi nyereményjátékunk.


Nyereményjáték leírása: Részvételhez semmi mást nem kell tenned, mint November 1 és December 31 között vásárolni a Betyár Jó Cuccok Webáruházban.


Nyeremények: Két szerencsés vásárló a rendelésük teljes összegét visszakapják. Egy szerencsés vásárló pedig rendelésének a teljes összegét visszakapja Betyár Hűségpontokban.


A Betyár Hűségpontokról bővebben ITT olvashatsz!


Nyertesek sorsolása: december 1-én fogjuk kisorsolni azt a szerencsés nyertest, aki Betyár Hűségpontokban kapja vissza rendelésének teljes összegét. Ezt a novemberi vásárlók között sorsoljuk ki.


2023. január első hetében kerül kisorsolásra az a két szerencsés nyertes, aki rendelésének teljes összegét visszakapja készpénzben! Ezt a novemberi és decemberi vásárlóink között sorsoljuk ki!


Mindenkinek sok sikert és már most kellemes, békés ünnepeket kívánunk neked és egész családod számára!