Karácsony a Betyárnál

Karácsony a Betyárnál

Éppen, hogy vége lett a halloween-nak és már itt is van a karácsonyi szezon az ünnepek a nyakunkon! Mondanom sem kell, hogy készültünk nektek karácsonyi termékekkel!

2022.11.10 13:16 Bandi Betyár
Bandi Betyár

Karácsonyi Nyereményjáték

Ebben az évben nagyszerű dolgokkal készültem nektek! Először is kezdjük a Karácsonyi Nyereményjátékunkkal aminek 3 nyerte is lesz! Bővebben a nyereményjátékról ezen a linken olvashatsz!

Karácsony a Betyárnál | Karácsonyi szezon

És akkor most térjünk rá az egyedi karácsonyi termékekre! Hallottál már az ugly azaz csúnya karácsonyi pulcsikról? Ha még nem akkor röviden elmondom, hogy mik is ezen pontosan.

csúnya karácsonyi pólók már hosszú évek óta ikonikus kellékei a karácsonynak. Eredetük még azokhoz a nagymamákhoz vezethető vissza, akik kötöt pulcsikat készítettek a családnak de túl sok érzékük nem volt a kötéshez éppen ezért csúnyábbnál csúnyább pulcsik kerültek a fa alá. 

Pontosan ezt hoztam el nektek erre a karácsonyi szezonra annyi változtatással, hogy nem eredeti kötött pulcsikat árulunk hanem olyan grafikákat, mintákat készítettünk amelyek a pólókra, pulcsikra nyomtatva azt a hatást keltik mintha kötve lennének. 

Nézz körül a termékek között!

Csúnya Karácsonyi Női Pólók | Csúnya Karácsonyi Férfi Pólók | Csúnya Karácsonyi Unisex Kapucnis Pulcsik

Van még egy remek hír! Lehetőséged van elkészíteni csúnya karácsonyi pólódat, pulcsidat egyedi szöveggel és képpel! 18db szerkeszthető minta áll a rendelkezésetekre! Egy roppant egyszerű termék oldal felületen akár 2 perc alatt el is készíthetitek és leadhatjáok egyedi csúnya karácsonyi póló, pulcsi rendeléseteket. A képen látható mintákhoz hasonlókat tudtok készíteni ti is!

Add le rendelésedet még ma!

Csúnya Karácsonyi Női Pólók Egyedi Szöveggel

Csúnya Karácsonyi Női Pólók Egyedi Szöveggel + Képpel

Csúnya Karácsonyi Férfi Pólók Egyedi Szöveggel

Csúnya Karácsonyi Férfi Pólók Egyedi Szöveggel + Képpel

!!!BEVEZETŐ ÁRON!!!

Csúnya Karácsonyi Unisex Kapucnis Pulcsik Egyedi Szöveggel

Csúnya Karácsonyi Unisex Kapucnis Pulcsik Egyedi Szöveggel + Képpel

A "csúnya" karácsonyi póló és pulcsi minták mellett természetesen készítettünk nektek hagyományos jópofa, aranyos vicces grafikákat is. Ebből láthattok most párat. Ezek a minták elérhetőek: Női/Férfi pólón, Unisex kapucnis pulcsin, fehér bögrén, fémkulacson, termosz bögrén, hőre változó bögrén és vászontáskákon. 

Karácsonyi blog bejegyzésünk végére szeretném megmutatni nektek az én kedvenc karácsonyi termékemet.

Dzsingöl belsz - Fehér Bögre

Szeretnél te is egy ilyen bögrét? Vagy meglepnél vele valakit? RENDELJ MÉG MA!